Heeboss - Luchttechniek - Advies en conflictbemiddeling

Het team van Heeboss Luchttechniek heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren en ontwerpen van luchtbehandelingsinstallaties in de veeleisende omgevingen zoals laboratoria en industrie. Door deze expertise worden wij regelmatig betrokken als onafhankelijk adviseur of conflictbemiddelaar.

Advies
Ten behoeve van luchtbehandelingsinstallaties kunnen wij de volgende adviesdiensten verzorgen:

  • Temperatuur en luchtvochtigheidmetingen
  • CO²-metingen
  • Luchtsnelheid-/tochtmetingen
  • Klachteninventarisatie
  • Plan van aanpak inclusief aanbevelingen
  • Begeleiding bij offerteaanvragen en offertevergelijking
  • Projectbegeleiding en ondersteuning gedurende de installatieperiode
  • Eindcontrole van de opgeleverde installatie

 

Conflictbemiddeling
Ook in conflictsituaties kunnen wij u van dienst zijn door middel van onafhankelijk onderzoek naar de oorzaak van het probleem en door het bieden van een resultaatgerichte oplossing. Een klimaatprobleem of luchtbehandelingsprobleem komt vaak voort uit miscommunicatie tussen de opdrachtgever en de installateur, waarbij vooral de veelvoud aan technische informatie de oorzaak is het van het klimaatprobleem of luchtbehandelingsprobleem. U kunt onze expertise inschakelen om te voorkomen dat kostbare extra investeringen het probleem nog steeds niet oplossen.

Bent u niet tevreden met de bestaande installatie? Komt u er niet meer uit met de installateur? Of wilt u uw advocaat technisch laten informeren om een betere analyse van de juridische mogelijkheden te laten maken, neemt u dan contact met ons op, zodat wij u kunnen bijstaan in het zoeken naar een geschikte oplossing om het klimaatprobleem op te lossen.Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA