Heeboss - Klimaatbeheersing


De discipline Heeboss Klimaatbeheersing is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en installeren van airconditioning en klimaatbeheersing. Deze installaties variëren van enkele split airconditioners in kantoren of winkels tot complete klimaatinstallaties, inclusief verwarming, ventilatie en warmteterugwinning, in grote kantoorpanden, serverruimtes. Ook specifieke oplossingen zoals het conditioneren van wijnkelders en archiefruimten behoort tot de mogelijkheden.

De toepassing van inverter technologie zorgt voor een stabiele ruimtetemperatuur zonder tochtverschijnselen en resulteert in een energiezuinige werking. Doordat vrijwel alle moderne airconditioners uitgevoerd zijn in warmtepompuitvoering is het mogelijk om met één unit te koelen of te verwarmen.

Uitgebreide informatie over de toepassingsmogelijkheden van airconditioning en klimaatbeheersing voor een specifieke branche vraagt u op via onderstaande links. Ook uitgebreide informatie over de diverse airconditioning modellen en over onze merken vraagt u op via onderstaande links:

    - Kantoren
    - Winkels
    - Serverruimten
    - Wijnkelders
    - Archiefruimten
Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA