Heeboss - Klimaatbeheersing - Kantoren

Bij nieuwbouw van kantoren wordt airconditioning vaak al in de ontwerpfase van het kantoor meengenomen. Een comfortabel binnenklimaat zorgt voor aangename en stabiele binnentemperaturen en voor schone en gefilterde lucht, zonder bacteriën en schimmels. Door het comfortabele en gezonde binnenklimaat neemt de concentratie van medewerkers toe, wat resulteert in verbeterde werkprestaties

Airconditioning en klimaatbeheersing is echter niet alleen toepasbaar in nieuwbouwsituaties. Ook in bestaande kantoorsituaties zijn de toepassingsmogelijkheden zeer divers. Zeker als het kantoor voorzien is van systeemplafonds is een eenvoudige plaatsing en installatie mogelijk. Door de diversiteit aan modellen is echter voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing te realiseren.

Voor kleine en middelgrote kantoren is de inzet van split (één buitendeel, één binnendeel) of multisplit (één buitendeel, tot 5 binnendelen) de geschikte optie. Voor middelgrote tot grote kantoren is de inzet van een VRF-systeem (tot 35 binnenunits op één buitendeel), al dan niet met warmteterugwinning, de geschikte optie.
Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA