Op deze pagina willen wij u een impressie geven van de door ons gerealiseerde projecten. Door hieronder op een van de drie disciplines te klikken krijgt u een overzicht van de recent voltooide  projecten binnen de geselecteerde discipline.


Project
Ashland - Klimaatbeheersing

Voor het nieuwe hoofdkantoor van Ashland Nederland – een Amerikaans Petroleum- en Chemieconcern – heeft de discipline Klimaatbeheersing het advies en de installatie van de klimaatinstallatie verzorgd. Het geïnstalleerde systeem bevat de nieuwste technologieën en hierdoor kan het bedrijfspand zowel gekoeld als verwarmd worden met één systeem. De foto’s hieronder geven een impressie hiervan.
Klik hier om het project te bekijken
Project
Project RIVM - Klimaatbeheersing

Voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu hebben wij in samenwerking met een architectenbureau de installatie van de complete klimaatinstallatie verzorgd. Bij dit project is de ventilatie, verwarming en airconditioning geheel weggewerkt in de plafonds en wanden. Dit is in beeld gebracht in deze foto’s
Klik hier om het project te bekijken
Project
RST - Klimaatbeheersing

Rotterdam Shortsea Terminals BV (RST) is een van de snelst groeiende overslagbedrijven in de Rotterdamse haven, en heeft recentelijk een nieuw bedrijfspand gebouwd. Wij zijn hier vanaf het begin bij betrokken geweest. In de planningsfase door middel van ontwikkeling en advies en in de realisatiefase met de installatie van het complete klimaatsysteem. U kunt hieronder verder klikken voor een impressie in beelden van dit project.
Klik hier om het project te bekijken
Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA