Heeboss - Service en Onderhoud - Totaalonderhoud

Heeboss Service & Onderhoud biedt tevens de mogelijkheid tot het verzorgen van totaalonderhoud aan alle klimaattechnische installaties waaronder airconditioning, ventilatie en luchtbehandeling, verwarming, koel- en vriesinstallaties, warmtepompen en proceskoeling.

Centraal binnen het totaalonderhoud staat volledige ontzorging; op basis van een lange termijn onderhoudsplanning verzorgen wij het volledige onderhoud aan de klimaatinstallaties waarbij ook het werken met prestatiecontracten tot de mogelijkheden behoort. Dit concept passen wij zowel toe voor individuele gebouw gebonden installaties als voor gebouwbeheerders welke een volledige vastgoedportefeuille beheren.

Naast het preventief onderhoud – het periodiek onderhouden met als doel het voorkomen van storingen – en het correctief onderhoud – het verhelpen van eventuele storingen – vormt ook de rapportage een belangrijk onderdeel van het totaalonderhoud. Na uitvoer van het onderhoud ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage, met daarin een overzicht van de vervangen onderdelen en een predictief onderhoudsoverzicht: een overzicht van de conditie van uw systeem en een voorspelling van eventuele toekomstige vervangingen, waarmee u een goed overzicht heeft van de conditie van de klimaatinstallaties.

Voor meer informatie over de voor u geschikte oplossing kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande gegevens.


Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA