Heeboss - Luchttechniek - Scholen

Ventilatie en luchtbehandeling van scholen is een zeer actueel thema. Agentschap NL, een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken heeft hiervoor het project Frisse Scholen opgezet, met als doelstelling om het energieverbruik van scholen te verminderen en de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren. Dit is van belang omdat onderzoek van onder meer TNO een direct relatie tussen de leerprestaties van kinderen en de kwaliteit van de binnenlucht heeft aangetoond.

Een goed ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de binnenlucht in klaslokalen continue ververst wordt, zodat het CO²-gehalte in de lucht laag gehouden wordt. Heeboss Luchttechniek verzorgt het advies, de levering en installatie van ventilatiesystemen t.b.v. scholen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bestaande niet goed functionerende ventilatiesysteem te optimaliseren. In veel gevallen kunnen enkele kleine wijzigingen al leiden tot een sterk verbeterde werking van het ventilatiesysteem.

Zowel nieuwe als bestaande ventilatiesystemen in scholen kunnen optioneel uitgevoerd worden met koeling en/of verwarming door middel van energiezuinige warmtepomptechnologie. Door toepassing van deze technologie wordt de aangezogen buitenlucht gekoeld in de zomer en verwarmd in de winter, wat resulteert in tochtvrije klaslokalen.

Nieuws
News
Afsluiting van het jaar 2019
Afsluiting van het jaar 2019 Lees verder
Uitfasering R22
Verbod op koudemiddel (HCFK) R22 Lees verder
Heeboss Fietstour!
Heeboss fietst voor het goede doel. Lees verder

NVKL Vianorm VCA