Heeboss - Luchttechniek

Heeboss Luchttechniek biedt in Nederland en België totaaloplossingen in luchtbehandeling en ventilatie. Heeboss Luchttechniek heeft ruim 15 jaar ervaring in het inventariseren, optimaliseren, adviseren en installeren van ventilatie-, afzuig- en luchtbehandelingsinstallaties van laboratoria, industrie, scholen en zwembaden. 

Voor al deze branches is een goede luchtverdeling van het hoogste belang. De veiligheid van medewerkers, het goed functioneren van medewerkers of leerlingen maar ook het comfort wat iedereen die binnen deze ruimtes aanwezig is ervaart zijn allen afhankelijk van een goed ontwerp van de luchtbehandelingsinstallatie.

Heeboss Luchttechniek verzorgt niet alleen het directe advies, projectbegeleiding, installatie en onderhoud maar verzorgt tevens onafhankelijke inventarisaties, optimalisaties en conflictbemiddeling. Tot slot behoort ook advies op bestekbasis tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de oplossingen die wij voor de diverse branches kunnen verzorgen vraagt u op via onderstaande links:

    - Advies en conflictbemiddeling
    - Laboratoria
    - Industrie
    - Scholen
 

Nieuws
News
Afsluiting van het jaar 2019
Afsluiting van het jaar 2019 Lees verder
Uitfasering R22
Verbod op koudemiddel (HCFK) R22 Lees verder
Heeboss Fietstour!
Heeboss fietst voor het goede doel. Lees verder

NVKL Vianorm VCA