Heeboss - Luchttechniek

Heeboss Luchttechniek biedt in Nederland en België totaaloplossingen in luchtbehandeling en ventilatie. Heeboss Luchttechniek heeft ruim 10 jaar ervaring in het inventariseren, optimaliseren, adviseren en installeren van ventilatie-, afzuig- en luchtbehandelingsinstallaties van laboratoria, industrie, scholen en zwembaden. 

Voor al deze branches is een goede luchtverdeling van het hoogste belang. De veiligheid van medewerkers, het goed functioneren van medewerkers of leerlingen maar ook het comfort wat iedereen die binnen deze ruimtes aanwezig is ervaart zijn allen afhankelijk van een goed ontwerp van de luchtbehandelingsinstallatie.

Heeboss Luchttechniek verzorgt niet alleen het directe advies, projectbegeleiding, installatie en onderhoud maar verzorgt tevens onafhankelijke inventarisaties, optimalisaties en conflictbemiddeling. Tot slot behoort ook advies op bestekbasis tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de oplossingen die wij voor de diverse branches kunnen verzorgen vraagt u op via onderstaande links:

    - Advies en conflictbemiddeling
    - Laboratoria
    - Industrie
    - Scholen
    - Zwembaden

Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA