Heeboss - Klimaatbeheersing - Woningen

Waarom zou u overdag genieten van een koel en comfortabel kantoor, van aangename temperaturen in de auto en ’s avonds thuis wakker liggen van de warmte?

Zodra de zon begint te schijnen kan de binnentemperatuur al in het vroege voorjaar hoog oplopen. Zeker in moderne nieuwbouwhuizen zorgt de isolatie ervoor dat de warmte niet meer uit de ruimtes te krijgen is met alleen het opzetten van een raam. 

Om die reden kiezen ook steeds meer particuliere huisbezitters voor de aanschaf van airconditioning in de slaapkamer, op de zolder of in de woonkamer. In veel gevallen zijn grote bouwkundige ingrepen niet noodzakelijk en kan de airconditioner hoog aan de wand of onder de vensterbank gemonteerd worden.

De nieuwste modellen van airconditioning bieden u niet alleen verkoeling in de zomer, maar hebben tevens de mogelijkheid tot bijverwarming in het voor of najaar. Dit zorgt ervoor dat u uw centrale verwarming in deze periodes nog niet in hoeft te schakelen.

Ook de energiekosten van airconditioning zijn de afgelopen jaren zeer sterk teruggelopen. De huidige systemen hebben energielabel A tot A+++  en zijn daarmee zeer energiezuinig.

Een comfortabel klimaat op uw slaapkamer, een aangename temperatuur in uw woonkamer of op de (werk)zolder. Alle mogelijke vertrekken kunnen voorzien worden van airconditioning. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om u in iedere gewenste situatie te adviseren en de beste oplossing voor u te installeren.


Nieuws
News
Afsluiting van het jaar 2018
Afsluiting van het jaar 2018 Lees verder
Uitfasering R22
Verbod op koudemiddel (HCFK) R22 Lees verder
Heeboss Fietstour!
Heeboss fietst voor het goede doel. Lees verder

NVKL Vianorm VCA