Heeboss - Woordenlijst - Cassettemodellen

Cassettemodellen
De cassettemodellen airconditioners zijn ontworpen voor plaatsing in een verlaagd plafond of systeemplafond. De airconditioners worden vrijwel geheel weggewerkt in het plafond, waarbij alleen het cassetterooster zichtbaar blijft.  De luchtuitblaas van de airconditioners geschikt langs het plafond, waardoor een optimale luchtverdeling gerealiseerd wordt.

Toepassingen
De cassettemodellen zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 2,5 tot 16 kW. Hierdoor zijn deze units toepasbaar in onder meer winkels, kantoren, showrooms, apotheken en vergaderruimten. Voor specifieke toepassingen zijn cassettes met eenzijdige luchtuitblaas leverbaar.

Eenvoudige montage
Door het compacte ontwerp kunnen de kleinste units (60x60cm) direct op de plaats van één plafondtegel gemonteerd worden en zijn ook bij de grotere units (90x90cm) de benodigde aanpassingen zeer beperkt.

Opties
De cassetteunits bieden de mogelijkheid om verse buitenlucht aan te zuigen of om een tweede nabij gelegen ruimte te conditioneren. Ook speciale filtering (catechine, elektrostatisch of anti-allergie) behoort tot de mogelijkheden.  Door de Inverter technologie vormen de cassette airconditioners de perfecte oplossing voor energiezuinig koelen én verwarmen.
Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA