Heeboss - Certificeringen

Certificeringen
Heeboss werkt volgens de F-gassen-, VCA-, PED-, SCIOS- en NEN-richtlijnen, met als doelstelling om veilig, verantwoord en milieubewust te werken. Daarnaast is Heeboss lid van de branchevereniging NVKL.

F-gassen
Bedrijven die installatie- en/of onderhoudswerkzaamheden aan koelinstallaties verrichten waarbij F-gassen of gereguleerde (ozonlaagafbrekende) stoffen vrij kunnen komen dienen te beschikken over een bedrijfscertificaat in het kader van de regeling koelinstallaties.

VCA
Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA systeem is ontwikkeld in de chemische industrie om op een objectieve wijze te kunnen controleren of aannemers veilig, gezond en milieubewust werken.

PED
Heeboss werkt volgens de normen van de ‘Pressure Equipment Directive’, oftewel alle door ons geïnstalleerde systemen voldoen aan de wetgeving op het gebied van druksystemen.SCIOS
Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties. De discipline Beheer & Onderhoud werkt volgens de SCIOS richtlijnen bij het onderhouden van stookinstallaties.

NEN
Nederlands Normalisatie-instituut, norm 2767. De discipline Beheer & Onderhoud werkt volgens de NEN 2767 norm, wat betekent dat wij het onderhoud volgens een objectieve en systematische procedure verzorgen.

NVKL
Nederlandse Vereniging Koudetechniek en Luchtbehandeling. Alleen installateurs die voldoen aan de kwaliteits- en professionaliteitseisen van de NVKL mogen lid worden van deze branchevereniging.

    
Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder
Heeboss Lanceert nieuwe website
De nieuwe website van Heeboss is online. Lees verder

NVKL Vianorm VCA