Heeboss - Showroom
Gericht advies op maat

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren beschikken wij over een compleet uitgevoerde showroom in ons bedrijfspand. In deze showroom zijn alle mogelijke modellen van airconditioning volledig werkend te zien. Naast de luchtgekoelde systemen (in split, multisplit én VRF) is er ook een watergekoeld systeem te zien; de oplossing voor situaties waar een buitenunit niet mogelijk is.

Door de diversiteit aan apparatuur krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden. Doordat u tijdens een bezoek aan onze showroom altijd rondgeleid wordt door een van onze medewerkers, krijgt u direct antwoord op al uw vragen. Tenslotte kunnen wij in veel situaties ook direct aangeven welke mogelijkheden er voor uw situatie zijn.

Wilt u een persoonlijk en op uw situatie gericht advies, wilt u weten hoe een airconditioningsysteem er in de praktijk uitziet, of wilt u weten welke mogelijkheden van airconditioning er precies zijn? Neemt u dan contact met ons op via 078-6990010 om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom.Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder

NVKL Vianorm VCA