Heeboss - Nieuws
Nieuws


Update coronavirus
Geachte relatie,

Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Binnen Heeboss Klimaatbeheersing hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten zo goed mogelijk te handhaven.

Voorraad
Momenteel hebben we mede door onze verschillende voorraadlocaties geen problemen met het uitleveren van onze voorraad. U kunt altijd contact met ons opnemen voor nadere informatie.

Contact en bezetting
Onze binnendienst is telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Overige maatregelen
Binnen onze organisatie hebben we de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd, splitsen wij teams in aparte ploegen en stimuleren wij thuiswerken, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via de e-mail.

Wij wensen u veel sterkte en succes in de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Heeboss Klimaatbeheersing 

Terug naar overzicht
Nieuws
News
Reiniging binnenunit
Benieuwd naar de reiniging van een binnenunit? Lees verder
Update coronavirus
Sinds zondag 15 maart zijn door de overheid Lees verder
Fumex puntafzuiging
Heeboss Klimaatgroep importeur Fumex Puntafzuiging. Lees verder

NVKL Vianorm VCA