Heeboss - Nieuws
Nieuws


Heeboss Fietstour!
Van 29 mei tot en met 31 mei 2014 zal de Heeboss Cycling Tour 2014 plaatsvinden. In 3 dagen zullen de collega’s van de ‘Heeboss Klimaatgroep’ van de vestiging Heeboss Nederland naar de vestiging Heeboss Duitsland fietsen. Uiteraard is dit niet zonder reden! Dit zal ten gunste komen van het goede doel: Tandem Support Drechtsteden.

Het idee

Eén van de collega’s van de ‘Heeboss Klimaatgroep’ kwam met het idee om een fietstocht te houden van één dag. Zo ambitieus als we zijn bij de Heeboss Klimaatgroep, kwam het idee om deze tocht uit te breiden naar een tocht van meerdere dagen, om op deze manier naar de vestiging in Duitsland toe te fietsen. De fietstocht zal dus bestaan uit de 3 dagen fietsen, de eerste dag wordt er 80 km gefietst, zo ook op de 2e dag en op de slot dag wordt 40 km gefietst, een totaal van 200 km is. Gezien de afstand en het tijdsbestek van deze fietstocht, werd er besloten dat het mooi zou zijn als er een goed doel wordt verbonden aan deze ambitieuze fietstocht.

Het goede doel: Tandem Support Drechtsteden

Tandem Support, onderdeel van de MEE Plus Groep, is een organisatie gericht op het bieden van ondersteuning in sport en beweging van mensen met een beperking. Tandem Support Drechtsteden zet zich in om mogelijkheden te creëren om mensen met een beperking deel te laten nemen aan vrijetijdsactiviteiten.

Tandem Support Drechtsteden verzorgt deze activiteiten in de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht en verzorgt onder meer de volgende activiteiten:

- Organisatie van sportevenement gericht op mensen met een beperking.
- Organisatie en ondersteuning van speciale sportblokken voor kinderen uit het speciaal onderwijs in de leeftijd van 4 tot en met 20 jaar.
- Special Heroes: sportstimulering voor leerlingen met een chronische ziekte of met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking in het speciaal onderwijs.
- Organisatie cursus rolstoelvaardigheid en sport.
- Advisering en aankoop van aangepaste sporttoestellen voor participerende sportverenigingen.

Het doel van de Heeboss Cycling Tour 2014, is Tandem Support Drechtsteden in haar activiteiten te ondersteunen door middel van sponsorbijdragen. Wij willen u als relatie van de Heeboss Klimaatgroep de mogelijkheid geven om de Cycling Tour te sponsoren. Hierbij komt de gehele sponsoropbrengst ten goede aan Tandem Support.

Meer over de eventuele sponsormogelijkheden of voor meer informatie kunt u terecht op de website:
www.heeboss-tour.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersonen van de Heeboss Klimaatgroep.

Terug naar overzicht
Nieuws
News
Afsluiting van het jaar 2019
Afsluiting van het jaar 2019 Lees verder
Uitfasering R22
Verbod op koudemiddel (HCFK) R22 Lees verder
Heeboss Fietstour!
Heeboss fietst voor het goede doel. Lees verder

NVKL Vianorm VCA